Rijopleidingen-test

Rijopleidingen

STANDAARD RIJOPLEIDING

Ieder mens heeft zijn eigen tempo omdat iedereen uniek is! Bij de standaard rijopleiding zal hier heel goed naar gekeken worden hoe snel jij het autorijden eigen maakt. Ben je een snelle leerling dan pas ik de lessen hierop aan, zodat je nieuwe handelingen sneller gaat aanleren. Wanneer je iets meer tijd nodig hebt, dan zal ik hier uiteraard wat meer aandacht aan besteden. Ook leerlingen die last hebben van Dyslexie\Dyscalculie kunnen met de standaard rijopleiding prima leren autorijden. De standaard rijopleiding kan ook in het Engels en Duits worden gevolgd!

R.I.S. Rijopleiding

Bij de R.I.S. Rijopleiding leer je als cursist stap-voor-stap autorijden volgens een bepaalde structuur. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst. De vorderingen worden door de instructeur genoteerd in je eigen R.I.S. praktijkboek. Zo kun je zelf zien wat je beheerst en waaraan je nog moet werken. De totale opleiding bestaat uit 4 modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets. Je krijgt huiswerk mee om je alvast voor te bereiden op de volgende rijles. Bewezen is dat de R.I.S. Rijopleiding een fors hoger slagingspercentage heeft dan de standaard rijopleiding.

TussenTijdse Toets

De TussenTijdse Toets (T.T.T) is een proefexamen die op het R.I.S. praktijkexamen lijkt, met als enige verschil dat je nu niet kan zakken of slagen. Je krijgt van het CBR een advies met verbeterpunten voor het R.I.S. praktijkexamen. Het grote voordeel van de T.T.T is dat je vrijstelling op bijzondere manoeuvres kunt krijgen voor op je R.I.S. praktijkexamen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om alvast te wennen waardoor je zelfverzekerder wordt. Het zal je rijgedrag op een positieve manier beïnvloeden omdat het je helpt om eventuele stress weg te nemen! Je instructeur rijdt met je mee om te zien of je rijgedrag verandert wanneer je onder grote druk staat. Door te kiezen voor de TussenTijdse Toets wordt je kans om in één keer te slagen voor het rijexamen een stuk groter!

OPFRIS CURSUS

Ben je al in het bezit van een rijbewijs maar heb je lange tijd niet gereden? Heb je last van verkeers- of rijangst? In deze gevallen kun je je vaardigheden weer op niveau brengen met een opfriscursus.

De lessen beginnen makkelijk en worden langzaam opgebouwd naar moeilijkere situaties. Zo ga je het autorijden steeds beter beheersen en uiteindelijk kun je weer zelfstandig aan het verkeer deelnemen.
Voor een opfriscursus op maat neem contact met me op.

STUUR EEN MAIL