Kevin

Goede rijschool, fijne rijinstructeur die je alles zeer goed uitlegt. Selwin vertelde mij altijd dat mijn grootste vijand van het autorijden ikzelf was. Ik was vaak te gehaast! Ondanks dat ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt voor de leuke en gezellige rijlessen rijschool Selwindra.

Keerthana

He is an awesome instructor. I have took refresh classes else where, but I could not get that confidence to drive. Wasted money and my friend suggested Selwindra. I am sooo glad she suggested him. He is an amazing teacher, in just a few classes I am able to drive everywhere and I have no fear any more. Explains the concepts and rules sooooo well. Worth to invest money to join his class. Thank you very much Selwin!

Pablo

It was a hard and stressful journey, but I believe that Selwin’s strictness and attention to detail helped me as an experienced driver to fix my bad habits and learn to drive in a way that would get me my driver’s license in the Netherlands. Did it on my first attempt! Would recommend taking lessons with him!

Avik

Rijschool Selwindra is by far the best driving school in Utrecht and trust me I have tried a few. Being an expat from India and having driven back home for considerable amount of years, I inculcated habits and behaviors which would not be acceptable at all in Netherlands. I would highly recommend Selwindra for anyone, be it a beginner or have some experience before driving. He really cares about you getting your license and you learning the right things. This is rare!! I would regard getting my license as one of key achievements of my life and being a student of Selwindra was indeed a pleasure. Thanks once again Selwindra, keep on shinning !

Jorrit

Na zoveel jaren bezig te zijn geweest om mijn rijbewijs te behalen had ik bij Selwin echt het gevoel dat het mij deze keer wel ging lukken. Hij neemt echt de tijd voor je, is altijd op tijd en zorgt dat je er helemaal klaar voor bent om af te rijden. Ik ben gisteren geslaagd, nadat dat het bij andere rijscholen telkens niet lukte. Rijschool Selwindra… hartstikke bedankt!

Marlies

Vandaag mocht ik voor de tweede keer examen doen. Helaas ben ik de eerste keer gezakt. Ik was volgens de examinatrice gezakt op punten die ik tijdens de rijlessen nooit deed! Ik heb dan ook een klacht ingediend jegens de examinatrice in overleg met mijn instructeur en daar heb ik antwoord op terug gekregen. Aan de uitslag konden zij niks veranderen. Gelukkig was het herexamen snel aangevraagd en kon ik vandaag een tweede poging wagen. Nu ben ik wel geslaagd! Ik heb bij rijschool Selwindra een erg fijne tijd gehad! Alles wordt rustig uitgelegd op een zeer duidelijke manier. Heel erg bedankt voor alles Selwin.

Daan

Afgelopen maanden bij Selwin rijles mogen volgen, met succesvolle afloop. Selwin is iemand met hart voor zijn vak. Hij legt alles rustig en geduldig uit zodat je klaar bent voor het examen. De rijlessen zijn logisch opgebouwd. Daarnaast is hij ook gewoon een fijne gast om naast te zitten in de auto. Bedankt voor de goede en leerzame rijlessen Rijschool Selwindra.

Levi

Ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Nu kan ik zelf naar handbalwedstrijden gaan zonder afhankelijk te zijn van mijn ouders. Hartstikke bedankt Selwin voor alle gezellige ritten. Ik heb top leren rijden!!

Roman

Omdat ik vaak erg zenuwachtig ben tijdens belangrijke momenten in mijn leven heb ik gekozen voor een faalangstexamen in overleg met Selwin. Het rijexamen begint iets later dan de normale examens. Hierdoor ga je niet met zijn allen tegelijk weg. Dit gaf mij een gerust gevoel. Tijdens het examen mocht ik ervoor kiezen om een rustmoment in te lassen. Dit moest ik wel zelf aangeven wanneer ik er behoefte aan had. Dit was gelukkig niet nodig geweest en voordat ik het wist was ik weer terug op het examenterrein. De uitslag was positief en ik was er erg blij mee. Rijschool Selwindra is een fijne rijschool en Selwin is iemand die passie heeft voor het vak en de tijd neemt voor zijn studenten. Dankjewel Selwin!

Pit

Door de goede lessen van Selwin ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Selwin maakt tijd voor je vrij om de puntjes op de i te zetten voor het rijexamen. Ik heb echt het gevoel dat ik goed en veilig kan autorijden. Dit is vandaag dan ook bevestigd. Rijschool Selwindra beveel ik iedereen aan. Groetjes…Pit

Selwin

Zelfs een instructeur heeft een coach nodig! Bedankt Tim Coronel voor de leerzame seminar Social Media op de LBKR ledendag 2022 in Bilthoven. Veel suc6 met de voorbereidingen voor DAKAR 2023. Groetjes…

Senna

Rijschool Selwindra is een hele fijne rijschool. Selwin is heel kalm en blijft rustig. Alles kan op je eigen tempo en er word totaal geen druk achter gezet. Na mijn ervaringen wordt alles goed en duidelijk uitgelegd en daarna veel herhaald. De rijlessen zijn logisch opgebouwd en zeer leerzaam. Ik kan nu goed en veilig autorijden in mijn eigen autootje. Rijschool Selwindra is zeker een aanrader! Groetjes….Senna