Quinten

Selwindra is een fijne rijschool. Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1 keer. Selwin is een hele aardige man waar je het goed mee kan vinden. Je kan met hem lachen en je kan goed met hem afspraken maken. Je leert heel veel dingen hoe je het best iets moet doen. En als je iets lastig vindt, helpt Selwin je door de dingen goed te oefenen. Selwin, ik heb een hele leuke tijd gehad met jou. Super bedankt en wij zien elkaar op de weg.

Amber

Selwin is een fantastische rij-instructeur! Hij geeft fijn les met duidelijke uitleg en leert je echt goed, maar vooral veilig auto rijden. Hij heeft veel geduld en dankzij hem heb ik ook meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zou deze rijschool bij iedereen aanraden. Bedankt Selwin!

 

Rijbewijs halen steeds duurder!

Voor het halen van het autorijbewijs betaal je nu gemiddeld €3.060, ruim €600 meer dan twee jaar geleden. In mei 2023 deed CBR onderzoek om het antwoord op deze belangrijkste vraag van jongeren en ouders over de kosten te actualiseren. Hieraan deden 3.100 geslaagde kandidaten voor het autopraktijkexamen mee. Het grootste deel van de rijbewijskosten gaat naar de rijopleiding. Logisch, want daar leer je veilig en zelfstandig rijden voor de rest van je leven. Het gemiddeld aantal lesuren bedraagt 43, net zoveel als bij het vorige CBR-onderzoek in 2021. Investeer in je eigen veiligheid en bezuinig niet op de rijlessen is ons advies.

Levi

Selwin heeft mij afgelopen maanden geholpen om het praktijkexamen in één keer te halen. De lessen zijn goed opgebouwd en Selwin geeft duidelijke en goede uitleg. Je krijgt altijd goede feedback om het beste uit jezelf te halen. Rijschool Selwindra is een zeer goede rijschool.

Chloe

Coming from South Africa, I had no idea what to expect of the Dutch roads and all the rules and regulations! But thanks to Selwin and his determination and coaching, I was able to pass in one time! Thank you very much Selwin! What a valuable skill I now have thanks to you 😀

Tessa

Na ervaring met een aantal andere rijscholen, waren Selwin en de automaat een enorme verlichting. Hij geeft structuur, duidelijkheid, maar is ook persoonlijk betrokken en 100% betrouwbaar. Hij heeft eindeloos geduld waar anderen dat soms verliezen, en je gaat pas écht op examen als hij er (ook) in gelooft. Dat loont, want hierdoor heb ik niet alleen mijn rijbewijs in 1x bij hem gehaald, maar vertrouw ik óók erop dat ik het veilig kan. Kortom: ik raad hem iedereen aan!

Timo

Afgelopen tijd rijles gehad bij rijschool Selwindra en vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik vond het fijn om bij hem te rijden. Soms kan hij wat streng zijn, want je mag niet twijfelen in het verkeer. Je moet de verkeersregels goed toepassen! Bedankt voor het coachen en de goede adviezen Selwin.

Jaimee

Goeie rijschool! Super leuke maar vooral leerzame rijlessen gehad en een goede begeleiding naar het examen. Heel erg bedankt Selwin.

Rachella

Geweldige rijschool! Selwin heeft veel ervaring en besteed veel aandacht aan zijn leerlingen. Dankzij het coachen heb ik mijn rijbewijs in 1x mogen halen, echt een topcoach! Bedankt voor de leerzame rijlessen. Rijschool Selwindra is de beste…

Alex

Vandaag in 1x geslaagd bij het praktijkexamen dankzij de goede voorbereidingen met Selwin. De rijlessen werden over de afgelopen maanden rustig en gestructureerd opgebouwd, zodat je met zelfvertrouwen bij het CBR aankomt voor je examen. Selwin is een betrouwbare en gezellige rijinstructeur, altijd scherp op je verbeterpunten maar ook met positieve feedback als je goed rijdt. Ik kan rijschool Selwindra daarom iedereen aanraden!

Wesley

Dankzij een opfriscursus en goede coaching ging mijn rijtest vandaag foutloos en relaxed bij het CBR. Rijinstructeur Selwin is zeer ervaren, altijd positief ingesteld, zeer behulpzaam en kijkt wat je echt nodig hebt aan advies voor een rijtest. Ik raad Rijschool Selwindra iedereen aan voor als je een rijtest in een lesauto moet afleggen bij het CBR! Dank voor je hulp Selwin! Nu kan ik weer 5 jaar vooruit.

Kevin

Goede rijschool, fijne rijinstructeur die je alles zeer goed uitlegt. Selwin vertelde mij altijd dat mijn grootste vijand van het autorijden ikzelf was. Ik was vaak te gehaast! Ondanks dat ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt voor de leuke en gezellige rijlessen rijschool Selwindra.