top

info@rijschoolselwindra.nl

06 – 27 466 637

Rijlessen kunnen ook
in het Engels of Duits
worden gevolgd.

Cookiestatement Rijschool Selwindra

De website van Rijschool Selwindra maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die een website op de hardware (bijvoorbeeld computer of smartphone) van u als gebruiker achterlaat. In dit statement valt onder de term cookies ook zogeheten ‘lokale opslag’ en daarmee vergelijkbare technologieën.

Hieronder wordt nadere informatie gegeven over de cookies die gebruikt worden. Indien en in zoverre met cookies ook persoonsgegevens worden verwerkt vallen deze persoonsgegevens onder de werking van de privacybepalingen die van toepassing zijn op het gebruik van deze website en onze dienstverlening. Voor de bescherming van de persoonsgegevens verwijzen wij naar de privacyverklaring van Rijschool Selwindra.

Soorten cookies

Analytische cookies

Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over het gebruik van de website. Hiervoor wordt onder meer gebruik gemaakt van de software van Google Analytics. Gemeten wordt hoeveel gebruikers de website bezoeken, op welk tijdstip de website en –pagina’s worden bezocht, vanuit welke regio de internetgebruiker de website bezoekt, via welke andere website de gebruiker op de website is gekomen, welke pagina’s worden bezocht (hoe lang en hoe vaak) en in welke volgorde en/of er foutmeldingen zijn opgetreden. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en de inhoud van de website optimaal af te stemmen op de wensen en de behoefte van de gebruikers.

Google Analytics

De cookies van Google Analytics zijn privacy vriendelijk ingesteld. Met Google is een bewerkersovereenkomst gesloten, het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd, “gegevens delen” is uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Hieronder treft u een overzicht aan van de cookies die we gebruiken voor de website van Rijschool Selwindra

Naam Cookie soort Doel en Omschrijving Bewaartermijn
_ga Analytische Cookie Om onze website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden,
te optimaliseren en te beveiligen en om fraude tegen te gaan.
30 dagen
_gat Analytische Cookie Om onze website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden,
te optimaliseren en te beveiligen en om fraude tegen te gaan.
30 dagen
_gid Analytische Cookie Om onze website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden,
te optimaliseren en te beveiligen en om fraude tegen te gaan.
30 dagen

Verwijzingen en links

Deze website bevat verwijzingen en/of links naar één of meerdere websites van derden, welke mogelijk ook gebruik maken van cookies. Wij hebben geen controle over de cookies die op deze websites worden geplaatst en adviseren het privacystatement/cookiestatement van de betreffende website te raadplegen voor informatie.

Geen cookies of cookies verwijderen

Met behulp van uw browserinstellingen kunt u aangeven dat u niet (langer) wilt dat er cookies op uw hardware worden geplaatst. Indien hiertoe wordt overgegaan, dan kan dat de mogelijkheden en het functioneren van de website beïnvloeden.

Zelf bepalen welke cookies je accepteert

Je kunt in de meeste gevallen je browser opdracht geven om alle cookies te accepteren of om je te waarschuwen als er een cookie wordt aangeboden. Je kunt dan zelf bepalen of je de cookie accepteert of niet. Voor de specifieke instellingen verwijzen wij je graag naar de handleiding van je browser, meestal te vinden onder ‘Help’ in de toolbar van de meeste browsers.

Google Chrome

Klik op het Chrome-menu op de browserwerkbalk.
Selecteer Instellingen.
Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
Klik in het gedeelte ‘Privacy’ op de knop Instellingen voor inhoud.
In het gedeelte ‘Cookies’ kunt u de cookie-instellingen wijzigen.

Internet Explorer 11.0:

Klik in het menu Extra op Internetopties
Klik op het tabblad Privacy
Nu kun je instellen of cookies toegestaan, geselecteerd of geblokkeerd moeten worden.
Met OK bevestig je de instelling.

Firefox

Klik op de menuknop en kies Opties
Klik op het paneel Privacy.

Cookies verwijderen

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum, wat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens meer registreren. Er kan echter ook voor gekozen worden de cookies vóór verloop van de houdbaarheidsdatum handmatig via de eigen browser te verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. De cookies die wachtwoord, inlognamen en andere voorkeuren bijhouden, kunnen eveneens aan- of uitgezet worden via de browserinstellingen.

Vragen en/of opmerkingen over dit cookiestatement kunnen kenbaar gemaakt worden per email via info@rijschoolselwindra.nl. Het streven is om binnen vier werkdagen na ontvangst van een vraag en/of opmerking te reageren.


Privacyverklaring Rijschool Selwindra

Rijschool Selwindra is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in onderstaande Privacyverklaring.

Persoonsgegevens die door Rijschool Selwindra verwerkt worden.

Rijschool Selwindra verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken door de gegevens die u middels ons invulformulier aan ons verstrekt dan wel op basis van de eventuele geplaatste cookies.

  • Bedrijfsnaam
  • CBR registratie nummer
  • Kamer van Koophandel inschrijfnummer
  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geldigheid WRM-Certificaat
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt door bijvoorbeeld een profiel op deze website aan te maken

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt Rijschool Selwindra uw persoonsgegevens

Rijschool Selwindra verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder omwille het gerechtvaardigde commerciële belang van Rijschool Selwindra.
  • U door middel van de gevraagde persoonsgegevens de mogelijkheid te bieden een account aan te maken dat noodzakelijk is voor het aangaan van een overeenkomst met Rijschool Selwindra.
  • Rijschool Selwindra analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren omwille het gerechtvaardigd commerciële belang van Rijschool Selwindra.

Geautomatiseerde besluitvorming

Rijschool Selwindra neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Rijschool Selwindra tussen zit.

Hoe lang bewaart Rijschool Selwindra uw persoonsgegevens

Rijschool Selwindra bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Rijschool Selwindra verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Rijschool Selwindra blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die Rijschool Selwindra op haar website gebruikt

Rijschool Selwindra gebruikt geen/alleen technische en functionele cookies/tracking cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Minderjarigen

Als u 16 jaar of jonger bent, mag er uitsluitend onder toezicht van uw ouders of wettelijke vertegenwoordiger(s) gebruik gemaakt worden van onze website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Rijschool Selwindra. U heeft daarbij tevens het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens waar wij over beschikken in een computerbestand naar u, of een andere door u genoemde organisatie te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@rijschoolselwindra.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken op uw verzoek. Mocht er geen reactie binnen vier weken volgen? Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op.

Rijschool Selwindra wil u er tevens op wijzen dat u wanneer u vermoed dat uw gegevens onterecht ge- dan wel misbruikt zijn de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder. Te weten: de Autoriteit Persoonsgegevens. Via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Hoe Rijschool Selwindra de beveiliging van uw persoonsgegevens waarborgt.

Rijschool Selwindra neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@rijschoolselwindra.nl

Contactgegevens

Rijschool Selwindra is gevestigd aan: Franz Leharsingel 24, 3543 JB Utrecht
website www.rijschoolselwindra.nl
e-mailadres info@rijschoolselwindra.nl
telefoonnummer 06-27466637