top

info@rijschoolselwindra.nl

06 – 27 466 637

Rijlessen kunnen ook
in het Engels of Duits
worden gevolgd.

Robert

25 jun 2020


Na een uitgestelde examen door de coronamaatregelen mocht ik vandaag eindelijk op examen. Ik ben gelukkig in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Rijschool Selwindra is een hele goede rijschool. Alles wordt erg duidelijk en in je eigen tempo behandeld door de instructeur. Door de duidelijke lessen van Selwin heb ik goed en veilig leren autorijden.
Bedankt voor alles Selwin

Vincent

11 mrt 2020


Wat bij mijn eerste rijschool niet was gelukt is vandaag bij Rijschool Selwindra wel in één keer gelukt! Slagen voor mijn rijbewijs. Wat ik heel prettig vond aan de lessen van Selwin is dat deze gestructureerd en begrijpelijk waren. Dit miste ik enorm bij mijn vorige rijschool. Selwin nam ook de tijd voor mij om het nog een keer uit te leggen als ik het niet meteen begreep. Het was een goede keuze om naar zijn rijschool over te stappen. Selwin, heel erg bedankt dat jij het mogelijk maakte om vandaag mijn rijbewijs te halen.

Joost

23 jan 2020


Het jaar 2020 begint heel goed voor mij. Ik heb vandaag het fel begeerde roze papiertje gehaald! Ondanks dat ik zenuwachtig was, is het examen toch soepel verlopen. Ik wil Rijschool Selwindra dan ook heel erg bedanken voor de leuke en leerzame rijlessen. Groetjes…Joost

Mamou

17 jan 2020


I finally get my license today. At my previous driving school I failed a few times. Then I met Selwin and he advised me to drive in the Automatic. His skills and patience to motivate me are superb! I wish that I found his driving school earlier. It will saved me a lot of money, stress and time. Selwin, thank you for your help and support!

Mika

29 nov 2019


Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb het lekker in mijn eigen tempo gedaan omdat ik voor mijn studie veel stage moest lopen in het buitenland. Hierdoor moest ik de rijlessen een tijdje onderbreken en na terugkomst had ik veel moeite om de draad weer op te pakken. Na veel geduld en oefenen heb ik het toch voor elkaar gekregen met dank aan mijn goede, vriendelijke rijinstructeur die de nodige tijd voor mij vrij maakte om goed voorbereid op examen te gaan. Bedankt Rijschool Selwindra…

Anja

31 okt 2019


Ik heb voor rijschool Selwindra gekozen omdat mijn twee stiefzussen ook bij hem zijn rijbewijs hebben gehaald. Ik heb een fijne tijd gehad bij deze rijschool. Er wordt goed gekeken naar wat de leerling nodig heeft tijdens de rijlessen en ik ben vandaag dan ook in één keer geslaagd! Dank je wel Selwin.

Marion

15 aug 2019


Ik ben bij Rijschool Selwindra gekomen omdat ik in een Automaat verder moest gaan lessen. Ik had moeite om mijn aandacht te verdelen tijdens de rijles. De automaat is een verademing! Instructeur geeft duidelijke uitleg. Aardige man maar ook direct! Zegt duidelijk waar het op staat en dat vond ik prettig. Een fijne, goede rijschool! En zojuist vandaag ook geslaagd! Bedankt autorijschool Selwindra!

Bronwyn

25 jul 2019


Selwindra Driving School taught me everything I needed to know for driving in the Netherlands and to pass the exam! Selwin’s energy, professionalism, expertise, experience made learning how to drive here possible for me. He taught me far more than my first driving instructor did. I wish I had found him first! To him you’re not just a number, he cares that you succeed on the exam and learn to drive decisively and safely!
Thanks for everything Selwin. You are the Greatest!!!

Laura

19 jul 2019


Yeahhhh, ik heb mijn rijbewijs vandaag in één keer gehaald! Ik vond autorijden best moeilijk, omdat ik moeite had met ruimtelijk inzicht. Door hierop veel te trainen en de goede adviezen van Selwin op te volgen heb ik het vandaag toch voor elkaar gekregen. Selwin, heel erg bedankt voor de goede begeleiding, tijd en flexibiliteit die je altijd voor mij had. Rijschool Selwindra is de BESTE!!!

Lucinde

7 jun 2019


Rijschool Selwindra is een hele fijne rijschool die zich aanpast aan wat de leerling nodig heeft! Niet gefocust op het slagingspercentage maar vooral op dat de leerling iets leert, wat ik erg fijn vond. De instructeur is goed en serieus met zijn vak bezig. Selwin, bedankt voor de goede begeleiding.