top

info@rijschoolselwindra.nl

06 – 27 466 637

Rijlessen kunnen ook
in het Engels of Duits
worden gevolgd.

Anja

31 okt 2019


Ik heb voor rijschool Selwindra gekozen omdat mijn twee stiefzussen ook bij hem zijn rijbewijs hebben gehaald. Ik heb een fijne tijd gehad bij deze rijschool. Er wordt goed gekeken naar wat de leerling nodig heeft tijdens de rijlessen en ik ben vandaag dan ook in één keer geslaagd! Dank je wel Selwin.

Marion

15 aug 2019


Ik ben bij Rijschool Selwindra gekomen omdat ik in een Automaat verder moest gaan lessen. Ik had moeite om mijn aandacht te verdelen tijdens de rijles. De automaat is een verademing! Instructeur geeft duidelijke uitleg. Aardige man maar ook direct! Zegt duidelijk waar het op staat en dat vond ik prettig. Een fijne, goede rijschool! En zojuist vandaag ook geslaagd! Bedankt autorijschool Selwindra!

Bronwyn

25 jul 2019


Selwindra Driving School taught me everything I needed to know for driving in the Netherlands and to pass the exam! Selwin’s energy, professionalism, expertise, experience made learning how to drive here possible for me. He taught me far more than my first driving instructor did. I wish I had found him first! To him you’re not just a number, he cares that you succeed on the exam and learn to drive decisively and safely!
Thanks for everything Selwin. You are the Greatest!!!

Laura

19 jul 2019


Yeahhhh, ik heb mijn rijbewijs vandaag in één keer gehaald! Ik vond autorijden best moeilijk, omdat ik moeite had met ruimtelijk inzicht. Door hierop veel te trainen en de goede adviezen van Selwin op te volgen heb ik het vandaag toch voor elkaar gekregen. Selwin, heel erg bedankt voor de goede begeleiding, tijd en flexibiliteit die je altijd voor mij had. Rijschool Selwindra is de BESTE!!!

Lucinde

7 jun 2019


Rijschool Selwindra is een hele fijne rijschool die zich aanpast aan wat de leerling nodig heeft! Niet gefocust op het slagingspercentage maar vooral op dat de leerling iets leert, wat ik erg fijn vond. De instructeur is goed en serieus met zijn vak bezig. Selwin, bedankt voor de goede begeleiding.

Eric

6 jun 2019


Als je voor leerzame, kwaliteit en leuke rijlessen wilt gaan met de volledige aandacht van de instructeur, moet je bij Selwin zijn. Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs bij deze rijschool gehaald. De begeleiding naar het examen toe is TOP!!!
Bedankt voor alles Rijschool Selwindra.

Boas

26 apr 2019


Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool Selwindra. Ik heb hiervoor bij een ander rijschool gereden, maar ik kreeg daar geen aandacht! De instructeur was constant met zijn telefoon bezig, de rijlessen duurden 2 uur en hij nam ook veel rook pauzes. Als ik iets verkeerds deed, schreeuwde hij ook naar me. Via aanraden van een kennis ben ik bij de rijschool van Selwin terecht gekomen. Wat een verschil zeg! Ik vond de rijlessen ineens weer leuk worden en heb vandaag met goed resultaat mijn rijopleiding afgerond. Ga niet alleen op de prijs af is mijn ervaring. Selwin, heel erg bedankt voor alles.

Cathelijne

11 apr 2019


Ik heb de rijlessen van Rijschool Selwindra als zeer prettig ervaren omdat de instructeur mij de tijd en rust gaf om de rijopleiding op mijn eigen tempo te doen i.v.m mijn studie. Door zijn altijd goede feedback en heldere uitleg was ik dan ook goed voorbereid voor het examen. Selwin, heel erg bedankt voor alle goede adviezen en zeker om de TussenTijdse Toets te gaan doen.

Paul

29 mrt 2019


Beste Selwin. Bedankt voor alle aandacht en tijd die je mij hebt gegeven. Dankzij jou goede begeleiding en enthousiasme voelde ik mij altijd comfortabel tijdens de rijlessen. Ik waardeer dit enorm. Rijschool Selwindra, ga zo door…

Madelon

1 mrt 2019


Selwin heeft mij fantastisch begeleid na een hele stressvolle ervaring bij mijn vorige rijschool. Hij is professioneel, heel vriendelijk en legt alles duidelijk en rustig uit. Je hebt altijd zijn volledige aandacht en dankzij hem had ik nu een hele fijne, goede voorbereiding en ben ik ondanks mijn faalangst in 1x geslaagd! Ik heb het plezier in het autorijden weer terug gekregen en kan deze rijschool dan ook aan iedereen aanbevelen.